Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Secretarul de Stat al SUA Antony Blinken, mesaj de Ziua României „În numele SUA, felicit poporul român la sărbătorirea Zilei Marii Uniri“

ro

01 Dec, 2022 08:31 988 Marime text
Secretarul de Stat al SUA Antony Blinken. Foto: Facebook/US EmbassySecretarul de Stat al SUA Antony Blinken a transmis un mesaj de Ziua României în care a amintit și că se aniversează 25 de ani de parteneriat strategic între Statele Unite şi România. 

„În numele Statelor Unite ale Americii, felicit poporul român la sărbătorirea Zilei Marii Uniri şi comemorarea unirii ţării dumneavoastră în urmă cu peste 100 de ani.

Acest an este unul special, când marcăm 25 de ani de parteneriat strategic între Statele Unite şi România. Relaţia noastră este puternică fiindcă este construită pe valori împărtăşite şi pe un angajament comun faţă de pacea şi prosperitatea cetăţenilor noştri şi a oamenilor din întreaga lume. Vizita mea la Bucureşti la începutul acestei săptămâni ilustrează forţa cooperării noastre strânse şi continue în multe aspecte, inclusiv al securităţii, în timp ce rămânem uniţi cu Aliaţii şi cu partenerii noştri ca răspuns la războiul brutal şi neprovocat al Rusiei împotriva Ucrainei.

Le doresc românilor o zi naţională foarte fericită şi aştept cu interes să facem parteneriatul nostru şi mai puternic în anul care urmează“ - a mai menționat secretarul de Stat al SUA Antony Blinken.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii