Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:19 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Schimbări importante în Prestarea SCM, din Constanța. Cine a plecat din cooperativă, cine a venit

ro

25 Aug, 2020 00:00 2485 Marime text
  • În Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea nr. 2/2020 a Adunării Generale Extraordinare a membrilor cooperatori din cadrul Prestarea SCM.
  • A fost cooptat membrul cooperator Nicolae Laurențiu Bicoiu.
  • S-a aprobat cererea de retragere din calitatea de membru cooperator a lui Ersin Hagiermin și a lui Geavidan Asan.
  • De asemenea, membrul cooperator Artin Eduard Kazangian a fost exclus.
Modificări interesante în Prestarea Societate Cooperativă Meșteșugărească, din Constanța, adoptate de Adunarea Generală Extraordinară a membrilor cooperatori. Potrivit datelor oficiale publicate în Monitorul Oficial al României, au fost închise unele dintre punctele de lucru și o parte din membri s-au retras, în timp ce alții s-au pensionat. De asemenea, au fost cooptați și membri noi.
În Monitorul Oficial al României a fost publicată Hotărârea nr. 2/2020 a Adunării Generale Extraordinare a membrilor cooperatori din cadrul Prestarea SCM.
Conform sursei citate, în urma ședinței, a fost aprobată desființarea locului de muncă al lui Ersin Hagiermin, ca urmare a retragerii acestuia din calitatea de membru cooperator. Astfel, punctul de lucru din bd. Tomis nr. 67 va rămâne deschis cu activitățile fabricare bijuterii și articole similare și, respectiv, repararea de ceasuri și bijuterii.
În continuare, a fost aprobată închiderea activității secției de reparare ceasuri și bijuterii și închiderea punctului de lucruri din strada Mihai Viteazu, nr. 10, din Constanța, ca urmare a rezilierii contractului de închiriere.
În schimb, s-a aprobat deschiderea punctului de lucru din strada Răscoalei din 1907 nr. 8, cu activitatea de reparații ceasuri și bijuterii. Aici își vor desfășura activitatea Seigean Asan și Leila Emirseit, ca urmare a închiderii punctului de lucru din strada Mihai Viteazu.
S-a închis și punctul de lucru din strada Interioară nr. 4, doar cu activitatea de întreținere și reparare a autovehiculelor, „având drept rezultat, totodată și desființarea locurilor de muncă de la secție pentru nerentabilitate economico-financiară constatată (...) și încetarea activității și a convențiilor individuale de muncă de drept ca urmare a pensionării dlui Liviu Ciucă și dlui Gheorghe Panait“.
A fost cooptat membrul cooperator Nicolae Laurențiu Bicoiu și s-a aprobat cererea de retragere din calitatea de membru cooperator a lui Ersin Hagiermin și a lui Geavidan Asan, acestora fiindu-le restituit capitalul adus.
În plus, s-a redus capitalul social cu 2.400 de lei, prin retragerea celor doi membri menționați anterior, dar și ca urmare a excluderii membrului cooperator Artin Eduard Kazangian.

Cum sunt împărțite acțiunile

În urma modificărilor, acțiunile sunt împărțite între Seigean Asan,  Luigi Bărbulescu, Nicolae Laurențiu Bicoiu, Gabi Cazan, Gabriela Ciocioman, Liviu Ciucă, Teodora Crintea, Mariana Diacon, Leila Emirseit, Mihaela Ghiță, Adela Goiceanu, Vasilica Ionescu, Adriana Iordache, Elena Mîndilă, Gabriela Elisabeta Oniscu, Veronica Otel, Gheorghe Panait, Ioan Pavel, Ion Petrișor, Maria Petrișor, Gheorghe Piciu, Gabriela Răboj, Ghiulserin Septar, Nicolae Tătăranu, Daniela Vlasof și Ruxanda Vlasof. Toți dețin câte 3,846% din acțiuni.
Conform Registrului Comerțului, consultat la 24 august 2020, societatea provine din reorganizarea organizației cooperatiste din 1991 în societate cooperativă, în anul 2005.
Administratori sunt Teodora Crintea (președinte al consiliului de administrație), Gabriela Ciocioman, Gabriela Răboj, Ioan Pavel și Vasilica Ionescu.
Radu Vlad este cenzor, iar Mihaela Ghiță cenzor supleant.
Activitatea principală este reprezentată de „fabricarea de dispozitive, aparate şi instrumente medicale şi stomatologice“.
În 2017, cu 31 de salariați, societatea a avut o pierdere netă de 2.040 de lei și cifra de afaceri netă de 728.937 de lei. În 2018, cu 28 de salariați, profitul net a fost de 18.920 de lei și cifra de afaceri netă a fost 751.452 de lei. În 2019, cu același număr de salariați, profitul net a fost de 17.334 de lei, iar cifra de afaceri netă a fost de 827.079 de lei.

Citește și:

Ce decizii au fost luate în Adunarea Generală Ordinară a Prestarea SCM. Cine sunt cei numiți în Consiliul de Administrație
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii