Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:27 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săptămâna Internațională a Networkingului Constanța – centrul comunității de antreprenori din România

ro

06 Feb, 2023 12:06 1297 Marime text
  • Constanța, 6 februarie 2023 – Peste 100 de antreprenori din toată țara vor participa, vineri, 10 februarie 2023, la cel mai mare eveniment de business networking din Romania, ce va fi organizat de BNI România cu ocazia Săpătămânii Internaționale a Networkingului.
  • Anul acesta marchează cea de-a 16-a ediție a Săptămânii Internaționale a Networkingului, o inițiativă BNI (Business Network International) care a început ca o modalitate de a ajuta oamenii de afaceri din întreaga lume să se conecteze și să-și dezvolte abilitățile de networking împreună. Astăzi, Săptămâna Internațională a Networkingului găzduiește o serie de evenimente offline și online la nivel global, activități de networking recunoscute în peste 75 de țări.
Pentru anul acesta, BNI a ales în România orașul Constanța pentru a organiza acest eveniment, fiind considerat un pol important de business cu potențial major pentru antreprenori. De asemenea, evenimentul are ca scop să ajute antreprenorii de la malul mării să se conecteze cu oameni cu afaceri de succes din București, Constanța, Cluj, Timișoara, Sibiu, Brașov, care au reușit să-și dezvolte business-ul folosind intrumente de networking și comunitatea BNI. 

“Acest eveniment este o ințiativă BNI ce va deschide noi oportunități pentru oamenii de afaceri din Constanța și este primul dintr-o serie extinsă de activități adresate mediului antreprenorial ce vor avea loc cu recurență la malul marii”, a declarat Nicoleta Sacu, BNI România.

Activitatile vor avea loc la Fratelli Ristorante-Constanța, iar mai multe detalii pot fi accesate aici: link.
https://www.facebook.com/BNIRomania/
Link inregistrare:
https://bucuresti.bni-romania.com/product/bni-international-networking-week-2023/
 
Despre BNI
BNI este cea mai mare organizație de business networking – afaceri pe bază de recomandări din lume, cu peste 300.000 de membrii la nivel global, în 75 de țări.

De peste 38 de ani, misiunea BNI este de a ajuta membrii din comunitate să-și crească afacerea printr-un program de marketing bazat pe recomandari, un program structurat, pozitiv și profesional, care le permite membrilor să dezvolte relații pe termen lung cu parteneri de afaceri profesioniști, relații de calitate.

În România, BNI numără 530 membri care au schimbat in 2021 referinte de afaceri in valoare de 9,7 milioane euro.

www.bni-romania.com
www.bni.com
Contact de presă:
Nicoleta Sacu, Support Director BNI Romania
nicoleta@bni-romania.com;
0734974306
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii