Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a câştigat. Loto a făcut anunţul. De unde este norocosul și ce sumă a câștigat

ro

08 Nov, 2022 15:52 1758 Marime text
imagine cu rol ilustrativ
„Am jucat. Am câștigat. Numai jucând veți câștiga la Loteria Română.” –  este mesajul pe care câștigătorul îl transmite tuturor jucatorilor la loto.

În cursul zilei de astazi, 8 noiembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câștigătorul premiului de categoria I în valoare de 19.198.843,92 de lei (peste 3,9 milioane de euro), obținut la tragerea Loto 6/49 din 3 noiembrie.

Câștigatorul este dintr-o localitate din județul Giurgiu, are 48 de ani si ne-a declarat că joacă constant la Loto 6/49, de peste 10 ani. Întotdeauna a jucat trei variante simple, iar numerele care i-au purtat noroc au fost alese la întâmplare, fără nicio semnificație persoanală., transmite Loteria Română. 

Jucatorul a aflat ca este marele câștigător în cursul zilei de luni, 7 noiembrie, cand a mers într-o agenție loto pentru a verifica biletul. Ne-a declarat că primul gând a fost acela de a-și ajuta familia.

Potrivti sursei citate, câștigatorul este cel de-al cincilea jucător care a devenit milionar in acest an. La Loto 6/49 s-au înregistrat trei castiguri de categoria I, iar la Joker doua câștiguri de categoria I.

Câștigătorul nu a dorit sa-si faca publică identitatea. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii