Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:10 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Reținuți pentru furt dintr-o societate comercială din Murfatlar

ro

08 Mar, 2021 16:07 1746 Marime text
  • Percheziții într-un dosar de furt calificat.
Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de furt calificat, polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Constanța au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 26 și 28 de ani, bănuiți de comiterea faptei. Doi dintre aceștia au fost reținuți, transmite IPJ Constanța.

Din cercetări a reieșit faptul că, la data de 4 martie a.c., bărbații ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din Murfatlar, de unde ar fi sustras 12 acumulatori de la utilajele de tip excavator, 100 de metri liniari de cablu de sudură cu patru fire, precum și mai multe piese metalice.

La data de 7 martie a.c., sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, polițiști din cadrul S.R.P.T., cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale al I.P.J. Constanța, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, ocazie cu care au fost descoperite bunuri cu valoare probatorie.

De asemenea, polițiștii au recuperat 600 de kilograme de fier (piese metalice provenite de la utilajele agricole), pe care bărbații l-ar fi predat la un centru de deșeuri fier vechi.

Doi dintre bărbați sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi au fost prezentați instanței de judecată, care a admis măsura arestului preventiv pentru unul dintre bărbați, respectiv măsura controlului judiciar pentru celălalt. Cel de-al treilea bărbat este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire.

Sursă foto: Arhivă ZIUA de Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii