Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:55 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Restricții de trafic pe bulevardul Mamaia! Cum se circulă în zonă până la finalizarea lucrărilor de reabilitate

ro

26 May, 2023 15:10 1041 Marime text
Sursa foto: Primăria ConstanțaContinuă procesul de recondiționare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, unde vor fi instituite restricții de trafic rutier. 

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, echipele Confort Urban vor continua săptămâna viitoare lucrările de asfaltare a carosabilului pe bulevardul Mamaia, tronsonul cuprins între centrul de dializă și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, pe partea cu Lacul Tăbăcărie.

„Pentru a reduce disconfortul produs de prezența utilajelor și a nu se crea blocaje în trafic pe timpul zilei, lucrările se vor desfășura noaptea. Astfel, circulația autovehiculelor va fi restricționată total, luni, 29 mai, și marți, 30 mai, în intervalul orar 21:00-06:00, doar pe sensul de mers dinspre Mamaia spre Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. Autovehiculele care vin dinspre stațiunea Mamaia către Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța vor circula deviat pe sensul opus de mers, pe o singură bandă.
Se va asfalta suprafața carosabilă pentru a finaliza definitiv lucrările efectuate pe acest sens de mers, după ce au fost reabilitate trotuarele, s-au înlocuit bordurile, au fost montate pavele moderne, s-au construit casete pentru spatii verzi în care au fost plantați arbori și a fost reconfigurat scuarul median“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Constănțenii care locuiesc sau tranzitează zona respectivă sunt rugați să NU își parcheze autoturismele pe trotuar sau pe carosabil.

„Facem apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări“ - au mai precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii