Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:44 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Rescrieți experiența la saloane cu Stailer

ro

18 May, 2021 10:40 1854 Marime text

 
 
Saloanele de înfrumusețare își așteaptă clienții în mediu îmbietor, cu servicii dintre cele mai variate. Prestatorii de servicii din această sferă de activitate știu însă că va conta la fel de bine și câtă disponibilitate au pentru clienți. Este foarte ușor să pierzi clienți din această cauză. Iar ca soluție în acest sens, pentru ambele tabere, a venit Stailer.
 

O platformă pentru cei care caută să își scurteze drumul până la programarea făcută la un salon

 
Stailer a fost creat de minți luminate care au înțeles că este necesar ca acest segment să se alinieze trendurilor actuale. Acum când mai totul facem online, când accesăm servicii online și plătim totul în același mod, de ce să nu existe posibilitatea ca tot online să căutăm și să găsim cât mai rapid posibil salonul disponibil nouă?
 
Așadar, a pornit mai întâi de toate de la publicul clujean și în scurt timp s-a extins. Acum, prin Stailer se pot programa la salon toți cei din Iași, București, Timișoara, Cluj și Oradea. Cine știe, poate că în curând această listă va fi una și mai lungă de atât.
 
Pentru a putea seta o programare la un barbershop cunoscut in Cluj spre exemplu, este de ajuns să vă setați preferințele de îndată ce accesați pagina principală stailer.ro. Veți nota când anume vă convine ora și data și filtrul activ vă afișează instant toate opțiunile ce corespund cu ce vă doriți. Iar alegerea poate fi făcută de îndată. Aveți toate informațiile cheie aici, de la fotografii cu rezultatele stiliștilor și până la costuri estimate sau estimări despre cât ar dura ședința în sine.
 

De ce online? Pentru că este, evident, mai simplu și mai rapid

 
Am putea adaugă și faptul că este gratuit! Stailer nu își propune să taxeze pe cei care folosesc platforma. În orice caz, oferă acces transparent la preturile serviciilor de la salon Transilvania sau oricare altul din orașele amintite mai sus. Astfel, veți ști de la bun început cât costă totul.
 
Nu veți fi taxați într-un fel sau altul nici per sesiune, la fiecare programare făcută, dar nici pe termen lung, în ceea ce privește spre exemplu crearea unui cont și accesarea acestuia ori de câte ori preferați. De altfel, o programare poate fi făcută și fără să aveți un cont creat aici. Diferența constă însă în faptul că prin crearea unui cont - ce este gratuit de asemenea - veți putea face anumite setări extra. Spre exemplu să setați remindere pentru fiecare programare făcută.
 
Online-ul se dovedește a fi de mare ajutor în zilele noastre. După o zi lungă de muncă ce continuă cu multă agitație și acasă, cu task-uri personale și profesionale de bifat rând pe rând, este cu atât mai greu să țineți minte când să vă programați la salon. Și tot ce este lăsat pe ultima sută de metri, tot ce urgentați ar putea costa în cele din urmă mai mult. Merită? Stailer este gratuit și vine să simplifice totul.
 
Ați încerca?
 
Contact: support@stailer.ro

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii