Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razii ale polițiștilor IPJ Constanța. Au fost aplicate amenzi. Ce nereguli au fost constatate

ro

21 Mar, 2023 15:17 1119 Marime text
Politia în misiune. Foto:Poliția RomânăLa data de 20 spre 21 martie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 13 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de peste 9.000 de lei, dintre care 7 pentru depășirea limitei legale de viteză, 4 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.

Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 5 permise de conducere.
 
La data de 20 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Mangalia – Biroul Rutier Rutier au desfășurat o acțiune pe linie de neacordare de prioritate, încălcarea marcajului longitudinal continuu, opriri și staționări neregulamentare, pe șoseaua Constanței și bulevardul 1 Decembrie 1918.

Potrivit IPJ Constanța, în urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 8 sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002, în valoare totală de aproximativ 5.000 de lei, dintre care 4 pentru neacordare de prioritate, 2 pentru neportul centurii de siguranță, iar restul pentru alte abateri.
Totodată, au fost reținute, în vederea suspendării, 4 permise de conducere.
 
La data de 20 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Secția 2 Poliție Rurală Mihail Kogălniceanu au desfășurat o acțiune pe linia menținerii ordinii și liniștii publice și creșterea gradului de siguranță rutieră, pe raza comunelor Nicolae Bălcescu și Lumina.

În urma activităților desfășurate, polițiștii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 5.000 de lei, dintre care 6 la O.U.G. 195/2002 și una la Legea 61/1991.
Totodată, a fost reținut, în vederea suspendării, un permis de conducere și a fost retras un certificat de înmatriculare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii