Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Razie desfășurată de Poliția municipiului Constanța

ro

20 Feb, 2022 21:46 1754 Marime text

 
  • În cursul nopții de sâmbătă spre duminică,  polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța au desfășurat acțiuni pentru menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, prevenirea și combaterea oricăror evenimente negative, dar și pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

La acțiunea desfășurată în municipiul Constanța au participat polițiști de la ordine publică, rutieră, investigații criminale, precum și jandarmi constănțeni.

Astfel, au fost legitimate aproximativ 220 de persoane și au fost controlate 21 de societăți comerciale.


În urma activităților, au fost aplicate 94 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 84.000 de lei, dintre care 52 pentru nerespectarea Legii 55/2020.

Exemple:
 
Polițiști din cadrul Secției 2 s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în două localuri (un bar și o sală de jocuri), s-a permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat verde. Administratorii celor două societăți comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei, pentru nerespectarea măsurilor privind accesul persoanelor nevaccinate.
 
Polițiști din cadrul Secției 3 s-au sesizat, din oficiu, cu privire la faptul că, în două localuri (restaurant și sală de jocuri), s-a depășit programul de funcționare prevăzut de Legea 55/2020, respectiv s-a permis accesul unor persoane care nu dețineau certificat verde. Administratorii celor două societăți comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 3.000 de lei.


Foto cu rol ilustrativ: ISU Bistrița Năsăud
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii