Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

RAJA a activat Comandamentul pentru Situații de Urgență

ro

15 Mar, 2021 16:12 1850 Marime text
  • RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 15 martie 2021, ora 14.00 - 18 martie 2021, ora 08.00.

Ca urmare a atenționărilor meteorologice, emise de Administrația Națională de Meteorologie, de Cod Galben cu precipitații însemnate cantitativ, ce pot depăși 25…30 l/mp și, pe arii restrânse, 40…60 l/mp., RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 15 martie 2021, ora 14.00 - 18 martie 2021, ora 08.00.

Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea situațiilor specifice care pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanenţa în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare.

Angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate avariile survenite în furnizarea energiei electrice.
 

Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează deficiențe la nivelul sistemului de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon: 0241.924, pentru remedierea acestora într-un timp cât mai scurt, transmite RAJA SA.



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii