Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:44 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul municipiului Constanța, Vergil Chițac De astăzi ies pe traseu cele 20 de autobuze electrice noi (GALERIE FOTO)

ro

01 Oct, 2022 11:40 1252 Marime text
Autobuz electric. Foto: facebook/Vergil ChițacPrimarul Municipiului Constanța, Vergil Chițac a anunțat că de astăzi ies pe traseu cele 20 de autobuze electrice noi. 

„Am fost la garaj și mi-a plăcut ce am văzut: condiții civilizate de călătorie pentru constănțenii ce folosesc transportul în comun și despre care îmi doresc să fie din ce în ce mai mulți. Noile autobuze sunt comode, spațioase, au aer condiționat și aparate pentru plata cu cardul și strălucesc de curățenie. Și sper din tot sufletul să le păstrăm așa.

De asemenea, cele 20 de stații de încărcare lentă și 2 de încărcare rapidă sunt și ele pe poziții, iar lor li se mai adaugă, suplimentar, alte 2 stații de încărcare rapidă, montate la gară. Astfel că nu ne rămâne decât să vedem noile autovehicule pe traseu.

Și nu ne oprim aici: vom mai achiziționa 22 de autobuze de 10 m lungime, pe care le așteptăm până la sfârșitul anului. În plus, avem în evaluare o aplicație pentru încă 22 de autobuze electrice la PNRR, Componenta 10 - Fondul local“ - a transmis primarul Vergil Chițac

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii