Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:21 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Polițiștii, prezenți în stațiunea Mamaia și zona plajei Modern. Despre ce au vorbit cu administratorii unităților de cazare (GALERIE FOTO)

ro

03 Jul, 2022 14:19 1494 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: IPJ Constanța Polițiștii constănțeni, împreună cu jandarmi și specialiști ai Agenției Naționale Antidrog Constanța au desfășurat, astăzi, activități informativ-preventive în stațiunea Mamaia și zona plajei Modern.

Potrivit IPJ Constanța, astfel, polițiștii au luat legătura atât cu administratorii unităților de cazare, cât și cu personalul angajat, cărora le-au prezentat sfaturi și recomandări necesare prevenirii furturilor din camerele de hotel și din autovehicule.

Imagine de la eveniment, foto: IPJ Constanța

Totodată, sfaturi de prevenire a disparițiilor de minori, a furturilor din buzunare, genți, poșete, a consumului de substanțe interzise și a traficului de persoane au fost promovate și în rândul turiștilor prezenți pe litoral, toate acestea având drept scop creșterea sentimentului de siguranță, precum și constientizarea cetățenilor cu privire la adoptarea măsurilor necesare prevenirii victimizării lor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii