Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Peste 200.000 de țigări de contrabandă, indisponibilizate de polițiști. Care a fost prejudiciul

ro

18 Aug, 2020 12:10 1426 Marime text
  • Prejudiciul cauzat reprezentând taxe vamale, accize și T.V.A. este de peste 150.000 de lei.
Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Vâlcea, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, au efectuat, la data de 17 august a.c., 2 percheziții domiciliare, în Râmnicu Vâlcea, într-un dosar de contrabandă cu țigări.

Activitățile au fost desfășurate la imobilele unui bărbat, de 35 de ani, bănuit de contrabandă.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate peste 200.000 de țigarete de contrabandă de diferite mărci și 700 de euro.

În urma probatoriului administrat, polițiștii l-au reținut pe bărbat pentru 24 de ore, acesta fiind încarcerat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea.

Prejudiciul cauzat reprezentând taxe vamale, accize și T.V.A. este de peste 150.000 de lei.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea pentru stabilirea întregii activități infracționale, iar, la data de 18 august a.c., cel în cauză va fi prezentat instanței de judecată, pentru dispunerea de măsuri legale.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției de Operațiuni Speciale din I.G.P.R. și luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Vâlcea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii