Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:21 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Passat în valoare de 40.000 lei, căutat de autoritățile din Germania, descoperit de poliţiştii de frontieră în zona Agigea. Cine se afla la volan (VIDEO)

ro

28 Feb, 2023 11:42 1224 Marime text

foto: Garda de Coastă Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au descoperit un autoturism marca VW PASSAT, căutat de către autoritățile din Germania, aflat în posesia unui cetăţean român.

În ziua de 27.02.2023 poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, pe D.N.39, în zona localității Agigea, au efectuat controlul asupra unui autoturism marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Germania, condus de către un cetățean român, în vârstă de 58 de ani., informează Garda de Coastă. 

În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figurează fiind semnalat ca bun căutat în vederea confiscării, alertă introdusă de autorităţile din Germania.

Potrivit sursei citate, autoturismul, evaluat la aproximativ 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției pentru continuarea cercetărilor.

În acest caz, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii