Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:14 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Palatul Cotroceni Iluminatul oprit în această seară pentru a celebra Ora Pământului

ro

27 Mar, 2021 15:01 1675 Marime text
  • Administrația Prezidențială se alătură și în acest an acestui demers internațional, care va avea loc sâmbătă, 27 martie 2021, în intervalul orar 20:30-21:30, prin întreruperea iluminatului interior și exterior al Palatului Cotroceni.
Ora Pământului (Earth Hour) este în prezent una dintre cele mai mari mișcări mondiale pentru protecția mediului și mobilizează milioane de oameni care, timp de o oră, sting luminile pentru a arăta angajamentul și sprijinul pentru Planeta noastră.

Administrația Prezidențială se alătură și în acest an acestui demers internațional, care va avea loc sâmbătă, 27 martie 2021, în intervalul orar 20:30-21:30, prin întreruperea iluminatului interior și exterior al Palatului Cotroceni. Ora Pământului își propune să crească gradul de conștientizare cu privire la protejarea mediului înconjurător pentru a combate criza climatică și pentru a ne asigura propria sănătate și prosperitate.

Stingerea pentru o oră a luminilor este un gest simbolic anual, dar protejarea Planetei este o responsabilitate zilnică a fiecăruia dintre noi.

Sursa foto: muzeulcotroceni.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii