Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:14 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O societate fondată în 2019, verifică proiectul tehnic al mormântului Hypogeu paleocreștin de la Tomis

ro

01 Jan, 2021 00:00 2707 Marime text

  • S-a încheiat consultarea publică derulată de Consiliul Județean Constanța în vederea achiziționării de servicii de verificare tehnică a documentaţiei ( PT+CS+DE) aferente obiectivului de investiţie „Salvarea şi punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”

  • A fost primită o ofertă din partea operatorului economic SC Sat CCH Development din București, în valoare de 24.500 lei fără TVA

 

S-a încheiat consultarea publică derulată de Consiliul Județean Constanța în vederea achiziționării de servicii de verificare tehnică a documentaţiei ( PT+CS+DE) aferente obiectivului de investiţie „Salvarea şi punerea în valoare a Mormântului pictat Hypogeu”.

Obiectul achiziţiei îl reprezintă verificarea documentaţiei: proiect tehnic (PT), detalii de execuţie (DE), caiete de sarcini (CS), breviare de calcul, elaborate de către proiectant, aferente obiectivului de investiţie „Salvarea și punerea în valoare a Mormântului pictat hypogeu”, inclusiv verificarea modificărilor de soluţii tehnice pe parcursul execuţiei, în conformitate cu prevederile Legii nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii, cu modificările şi completările ulterioare. Verificarea tehnică de calitate a proiectelor are ca scop realizarea unor construcţii care să corespundă calitativ cel puţin unor niveluri minime de performanţă prevăzute de Legea nr. 10/1995 privind calitatea în construcţii, cu modificările ulterioare: a) rezistenţă mecanică şi stabilitate; b) securitate la incendiu; c) igienă, sănătate şi mediu înconjurător; d) siguranţă şi accesibilitate în exploatare; e) protecţie împotriva zgomotului; f) economie de energie şi izolare termică; g) utilizare sustenabilă a resurselor naturale.

Pentru aceste niveluri minime de performanţă vor fi respectate reglementările tehnice în vigoare la data elaborării proiectelor. Aspecte supuse consultării: S-a solicitat o estimare de preţ pentru verificarea documentației. Consultarea s-a desfășurat doar în sistem electronic, orice operator economic/ organizaţie profesională având posibilitatea de a transmite informaţii cu privire la aspectele supuse consultării la adresa de e-mail: licitatii@cjc.ro.
A fost primită o ofertă din partea operatorului economic SC SAT CCH DEVELOPMENT SRL din București, firmă fondată în 2019, în valoare de 24.500 lei fără TVA.
 

Citește și:

Lucrările pentru salvarea Mormântului pictat Hypogeu de la Constanța vor începe în 2021


Monument istoric, de o valoare inestimabilă Cum s-a încheiat licitația pentru salvarea Mormântului pictat de tip Hypogeu

„Protejat” de un proiect european încremenit de patru ani în... implementare:
Inestimabilul mormânt pictat hypogeu prăduit din nou. Strigăt de disperare al constănțenilor (galerie foto+video)


Constanța, în 2019:
Licitații pentru fărâme de istorie. Tentativele CJC de a reabilita monumentele unice ale orașului (galerie foto

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii