Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

O nouă firmă pe litoral! Se va ocupa de cazare pentru vacanțe

ro

15 Nov, 2022 14:52 1118 Marime text
  • Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare
 
În Monitorul Oficial al României a fost publicată decizia prin care s-a dispus autorizarea constituirii, înmatricularea şi înregistrarea firmei Luxury Mamaia Property Two SRL.
 
Sediul social este în municipiul Constanţa, Prelungirea Sg. Nicolae Grindeanu nr. 7, judeţul Constanţa, iar domeniul principal de activitate este reprezentat de grupa CAEN: 552 - Facilităţi de cazare pentru vacanţe şi perioade de scurtă durată.
 
Capitalul social este de 200 lei, integral vărsat, total părţi sociale: 20 a câte 10 lei fiecare, iar fondator este Voinescu Mihaela, care are și calitate de administrator.
 
Reamintim că la începutul anului în curs, în februarie 2022, a fost înființată și firma Luxury Mamaia Property SRL, firmă cu același sediu social. Tot Mihaela Voinescu este asociat unic și administrator.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și

Titi’s Klab Rezidence SRL dorește să ridice un bloc de 8 etaje în Mamaia

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii