Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Municipiul Tulcea a demarat implementarea proiectului “Construire Creșă cartier E3, municipiul Tulcea” în cadrul PNRR. Care este valoare proiectului

ro

04 Feb, 2023 08:15 1538 Marime text
foto: Primăria Tulcea
Municipiul Tulcea a demarat implementarea proiectului “Construire Creșă cartier E3, municipiul Tulcea” în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, Componenta 15 – Educație, Investiția 1 – Construirea, echiparea și operaționalizarea a 110 creșe, Operațiunea 1 – PNRR/2022/C15/O1.

Pentru finanţarea proiectului a fost semnat contractul de finanțare nr. 105440/2022 între Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de coordonator de investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență, Compania Naţională de Investiţii ”C.N.I.” -S.A. în calitate de structură de implementare și Municipiul Tulcea.

Înscriindu-se în dezideratele Strategiei de dezvoltare a municipiului Tulcea, realizarea obiectivului de investiții «Construire Creșă cartier E3, municipiul Tulcea» (PROIECT TIP - CREȘĂ MEDIE – maxim 7 grupe/70 copii) va contribui la dezvoltarea unei infrastructuri educaționale de calitate în vederea asigurării accesului sporit la educație timpurie a copiilor din municipiul Tulcea și la sprijinirea participării active a părinților pe piața forței de muncă., transmite Primăria Tulcea prin intermediul unui comunicat oficial. 

Principalul rezultat estimat a se obține după realizarea investiției constă în creșterea capacității infrastructurii de educație timpurie, precum și asigurarea de spații de învățământ conforme cerințelor actuale din municipiul Tulcea.

Amplasament: intravilan municipiul Tulcea, strada Spitalului nr. 48C, CF/NC 51906.

Durata de implementare: 38 luni.

Valoarea maximă eligibilă a proiectului este în cuantum de 16.640.271,92 lei. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii