Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:32 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Modificări în firma constănțeană White Tears Resort SRL

ro

21 May, 2022 00:00 2067 Marime text
 foto: Pexels
  • S-a hotărât cooptarea în societate, în calitate de asociat, a lui Vasea Andrei-Ştefan şi a lui Vasea Cristiana-Elisabeta
 
În Monitorul Oficiala al României a fost publicată cea mai recentă decizie luată de către conducerea societății White Tears Resort SRL.

Asociații firmei sunt Halep Costea, Sava Ionela, şi Europrod Energy SRL, o societate cu răspundere limitată, organizată şi funcţionând conform legislaţiei române, cu sediul social în oraşul Năvodari, str. Lotus nr. 3, reprezentată în baza Hotărârii AGA nr. 1 din 21.04.2022 de administrator, Alexe Tănase, au luat mai multe decizii.
 
Au hotărât cooptarea în societate, în calitate de asociat, a lui Vasea Andrei-Ştefan şi a lui Vasea Cristiana-Elisabeta.
 
Totodată, se retrage din calitatea de asociat Halep Costea şi cesioneză, la valoarea nominală, 25 părţi sociale deţinute de acesta, în valoarea totală de 250 lei, către asociatul Vasea Andrei-Ştefan, precum şi lui Sava Ionela, şi cesionează la valoarea nominală 25 părţi sociale părţi sociale deţinute de aceasta, în valoarea totală de 250 lei, către asociata Vasea Cristiana-Elisabeta.
 
După cesiune, structura capitalului social de 1.000 lei, împărţit în 100 părţi sociale, cu o valoarea nominală de 10 lei/parte socială, este:
 
Europrod Energy - S.R.L. - asociat - 50 părţi sociale, 500 lei, reprezentând 50% din capitalul social;
Vasea Andrei-Ştefan - asociat - 25 părţi sociale, 250 lei, reprezentând 25% din capitalul social;
Vasea Cristina-Elisabeta - asociat - 25 părţi sociale, 250 lei, reprezentând 25% din capitalul social.
 
Participarea la profit şi pierdere se face conform aportului la capitalul social.
 
Se revocă din funcţia de administrator Muhtaru Elena-Georgiana, și se numește în funcţia de administrator Alexe Tănase, pentru un mandat cu o durată de 50 ani, începând cu data hotărârii, având puteri depline de administrare şi reprezentare a societăţii.
 
Prezenta Hotărâre a AGA a fost luată în data de 21.04.2022, întocmită în 5 exemplare originale şi semnată sub semnătură privată.
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

Imobil de șapte etaje, ridicat de Europrod Energy SRL în Mamaia Nord. Ce a transmis APM Constanța
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii