Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:56 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mesaje de condoleanțe după trecerea în neființă a fostului parlamentar PNL, Mircea Iustian

ro

22 Jul, 2022 17:55 10159 Marime text
Mircea Iustian. Foto: Facebook/Mihai LupuFostul parlamentar PNL, Mircea Iustian a decedat azi noapte la Spitalul Județean Constanța.

În memoria acestuia colegii au transmis mesaje de condoleanțe. 

„Dragi colegi,
S-a stins din viață prietenul și colegul nostru, doctorul Mircea Teodor Iustian. Rămâne în amintirea noastră ca o persoană caldă, calmă, un liberal autentic, un exemplu de înaltă ținută. 
În amintirea mea va rămâne drept un liberal onest, calculat, un om modest, cu vorbe mereu cântărite, parlamentar al Constanței care a prețuit şi a promovat liberalismul.
A făcut parte din generația care a însuflețit liberalismul după Revoluție și ni-l vom aminti mereu prin prisma discursului său blând și respectuos!
Dumnezeu să îl ierte! Condoleanțe familiei!“ - a transmis deputatul Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța. 


Un mesaj de condoleanțe a transmis și filiala PNL Constanța. 

„Filiala PNL Constanța își exprimă regretul în aceste momente triste, prilejuite de pierderea colegului și prietenului Mircea Teodor Iustian.  
Doctorul Mircea Iustian și-a pus amprenta asupra vieții politice constănțene și a contribuit cu experienta sa, cu sfaturi și bunătate, la formarea multor generații de liberali.
Membru PNL Constanța din anul 1990, Mircea Iustian a ocupat, pe rând, cele mai înalte funcții în Organizația Județeană: Între anii 1990 – 1993 a fost preşedinte al Organizației judeţene PNL, iar în perioada 1993 – 2004 a fost vicepreşedinte.
În perioada decembrie 1996 – februarie 2000 a fost subprefect al județului Constanța, apoi senator în perioada 2000 – 2004 și deputat în perioada 2004 – 2008.
Sfaturile și prezența sa ne vor lipsi, iar golul lăsat prin plecarea sa ne face mai săraci. 
Drum lin, prieten bun! 
Filiala Constanța a Partidului Național Liberal transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate!“ - au transmis reprezentanții PNL Constanța

Mesaj de condoleanțe a transmis și președintele CJ Constanța, Mihai Lupu. 

„Am aflat cu durere în suflet de trecerea colegului și prietenului Mircea Iustian în lumea celor drepți. A plecat un om minunat, un profesionist dedicat profesiei sale dar și administrației publice locale și centrale.
Condoleanțele mele pentru întreaga familie și prieteni în acest moment trist și dificil. Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere“ - a transmis Mihai Lupu.


Tags: Mihai Lupu


Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii