Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:42 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

LIDL România a depus documentația pentru construirea unui nou magazin în județul Constanța

ro

04 Aug, 2022 15:12 15581 Marime text


Agenția pentru Protecția Mediului Constanța anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul dezvoltat de către LIDL Romania SCS.

Mai precis este vorba de „CONSTRUIRE CENTRU COMERCIAL, GOSPODARIE APA, IMPREJMUIRE TEREN, RACORDARE LA UTILITATI, AMENAJARE PARCARE, AMENAJARE ACCES AUTO SI PIETONAL, AMPLASARE MIJLOACE PUBLICITARE, AMENAJARE SPATII VERZI PLANTATE SI ORGANIZARE DE SANTIER”, propus a fi amplasat în oraș Hârșova, str. Amurgului, nr. 2B,  județul Constanța.
 
             
Informaţiile privind proiectul propus/memoriul de prezentare pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din municipiul Constanta, str. Unirii , nr. 23, judetul Constanta şi la LIDL ROMANIA SCS prin imputernicit Nechita Ionel, cu adresa in comuna Chiajna, sat Chiajna, str. Industriilor, nr. 19, judetul Ilfov.

Reamintim că, în decembrie 2021, LIDL Romania SCS  a depus la APM Constanța memoriul de prezentare pentru elaborarea unui PUZ la Hârșova, pentru construire centru comercial, gospodărie apă, împrejmuire teren, amenajare parcare, acces și amplasare mijloace publicitare.

Amplasamentul studiat este situat în partea nordică a limitei intravilanului orașului Hârșova, în extravilan, pe partea estică a drumului național DN2A (E60), în imediata vecinătate a Străzii Plantelor, intersecție cu Strada Amurgului/ Str. Casariei.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.



Citește și:

Ce se construiește Un nou magazin LIDL, în județul Constanța. Unde va fi amplasat
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii