Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:26 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru supervizarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor de termoficare din zona centrală a municipiului Constanța

ro

16 Nov, 2022 00:00 1481 Marime text
  • Valoarea totală estimată este de 364.330.41 lei fără TVA
  • În etapa 3 s-au propus pentru reabilitare 4,03 km traseu de conducte primare aferente a trei tronsoane de rețea termică primară de 3,02 km traseu de conducte secundare pentru 11 puncte termice
  • Valoarea proiectului este de aproximativ 52 milioane de lei, dintre care fonduri nerambursabile în valoare de 43 milioane de lei
  • Această etapa vizează zona centrală a orașului
 
 
 
Primăria Constanța a lansat în licitație publică serviciul de supervizare lucrări pentru obiectivul de investiții “Reabilitarea rețelelor de termoficare din municipiul Constanța - Etapa III”.

Scopul serviciului îl reprezintă urmărirea activităților de proiectare și executare a lucrărilor de reabilitare a rețelelor de termoficare pentru implementarea cu succes a obiectivului de investiții “Reabilitarea rețelelor de termoficare din municipiul Constanța- Etapa III”.

Valoarea totală estimată este de 364.330.41 lei fără TVA.

Achiziția se referă la un proiect și/sau program finanțat din fonduri ale Uniunii Europene pe Programul Operațional Infrastructura Mare.
Persoanele care deţin funcţii de decizie în cadrul autorităţii contractante, implicate în procedura de atribuire sunt: Vergil Chițac, primar al municipiului Constanța; Rusu Ionuț, viceprimar al municipiului Constanța; Cocargeanu Florin – Daniel, viceprimar al municipiului Constanța; Ovanesian Felicia, administrator public; Viorela Mirabela Călin, secretar general al Consiliului local Constanța; Georgeta Gheorghe, director executiv adjunct Direcția generală economico financiară; Oana Dobre, șef serviciu financiar buget; Lenuța Petcu, șef serviciu contabilitate; Ilie Daniela, inspector serviciul contabilitate; Alin Cezar Vintilă, director executiv Direcția logistică; Andreea Drăgan, director executiv adjunct Direcția logistică; Nilghiun Manea, șef serviciu achiziții publice, Viorica Ani Merlă, director executiv Direcția dezvoltare și fonduri europene; Stan Mihaela, director executiv adjunct Direcția dezvoltare și fonduri europene; Filip Marian, șef birou urmăriere execuție lucrări; Popescu Carmina Ionela, șef serviciu pregătire și implementare proiecte europene și Niculae Stângă Noni Adrian, șef serviciu management proiecte și strategii.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28.11.2022, ora 15:00 în SEAP.
 
Proiectul de reabilitare a rețelelor de termoficare din municipiul Constanța este împărțit în 3 etape.

În prima etapă se reabiliteaza tronsoane de rețea termică primară din magistrala I de termoficare (Bld. 1 Mai Bld. Alexandru Lăpușneanu), cu o lungime a rețelelor de 21,6 km (43,2 km conducte).

Valoarea proiectului este de aproximativ 115 milioane de lei, dintre care 97 milioane sunt fonduri eligibile.

Contractul de finanțare a fost semnat pe data de 7 ianuarie 2022.

În etapa a doua se reabilitează tronsoane de rețea termică primară din magistrala II de termoficare, ce însumează 12,7 km de traseu (25,43 km conducte).

Se pornește de la CET - Str. Cumpenei, Dezrobirii, Soveja, zone adiacente, zona Tomis Nord.

Valoarea proiectului este de aproximativ 116 milioane de lei, dintre care 97,8 milioane sunt fonduri eligibile.

Contractul de finanțare a fost semnat pe 31 ianuarie 2022.

În etapa 3 s-au propus pentru reabilitare 4,03 km traseu de conducte primare aferente a trei tronsoane de rețea termică primară de 3,02 km traseu de conducte secundare pentru 11 puncte termice.

Valoarea proiectului este de aproximativ 52 milioane de lei, dintre care fonduri nerambursabile în valoare de 43 milioane de lei. Această etapa vizează zona centrală a orașului.
 
 PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:

SRL-ul din Eforie Sud câștigă un nou contract de la Primăria Constanța. 50.000 lei fără TVA pentru promovarea etapei I din proiectul de reabilitare a reţelelor termice (DOCUMENT)
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii