Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:22 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație pentru cadastrarea mormintelor și aleilor din cimitirele din Constanța

ro

10 Dec, 2022 16:07 1890 Marime text
  • Valoarea estimată este de 270.000 lei fără TVA
  • Durata contractului este 12 luni de la data semnării și înregistrării contractului de prestări servicii de către ambele părți
  • Data limită primire pentru oferte este 15.12.2022 ora 23:59


Primăria Constanța cumpără servicii de cartografie digitală a unor imobile proprietatea publică a municipiului Constanța – reprezentând cimitire.
Sunt vizate toate cimitirile aparținând domeniului public al municipiului Constanța: Anadalchioi, Cimitirul Central, Cimitirul Constantin Predescu, Cimitirul Baba-Novac, Cimitirul Palazu-Mare și Cimitirul Viile Noi.
Valoarea estimată este de 270.000 lei fără TVA.
Durata contractului este 12 luni de la data semnării și înregistrării contractului de prestări servicii de către ambele părți.
Criteriul de atribuire este „prețul cel mai scăzut”.
Data limită primire pentru oferte este 15.12.2022 ora 23:59.
Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite oferta cu respectarea specificațiilor tehnice din prezentul anunț atasat pe adresa de e-mail: achizitiipublice@primaria-constanta.ro.
Autoritățile locale susține că se impune cadastrarea deoarece sunt peste 3000 de morminte abandonate în cele șase cimitire din oraș iar până în prezent s-a rezolvat juridic, doar statutul a doua 200 de locuri de veci.
Inventariarea acestora trebuie să se finalizeze până în 2024, astfel încât acestea să poate fi redate circuitului public pentru persoanele interesate să le concesioneze.


PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.


Citește și:

Peste 3000 de morminte abandonate vor fi redate circuitului public. Se refac gardurile cimitirelor. De anul viitor, administratorii vor avea contracte de concesiune și nu de prestări-servicii!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii