Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:55 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

ÎPS Teodosie, despre invazia din Ucraina „Cred că va înceta curând că Dumnezeu nu lasă rugăciunile neascultate” (VIDEO)

ro

27 Feb, 2022 14:01 9801 Marime text


ÎPS Teodosie, a făcut referire la situația din Ucraina, afirmând că cei care au plecat din calea războiului trebuie primiţi şi adăpostiţi, transmițând că războiul va înceta în curând deoarece Dumnezeu nu lasă rugăciunile neascultate.   

„Rugăciunile ridică pe oameni de la întuneric la lumină, de la deznădejde la nădejde, de la tulburare la linişte şi de la război la pace. Noi nădăjduim că rugându-ne toţi pacea în curând se va statornici, dar până atunci pe cei izgoniţi din calea primejdiei să îi primim. Preoţii au primit din partea mea un cuvânt şi mulţi s-au mobilizat şi mulţi creştini s-au mobilizat ca şi noi cei de aici din Constanţa.

Când va fi nevoie şi cât de curând va fi nevoie să primim pe cei izgoniţi pentru că dacă Mântuitorul spune pe cel ce vine la mine nu îl voi da afară şi noi trebuie să urmăm cuvântul Mântuitorului. Indiferent din ce motiv au fost izgoniţi sau poate unii de frică au plecat, noi să îi primim să îi adăpostim, că oricine primeşte un străin, un năpăstuit şi îl adăposteşte, nu va pierde plata asta”, a transmis ÎPS Teodosie.




Arhiepiscopul Tomisului a cerut credincioşilor să se roage pentru ca războiul să înceteze. 
 
„De aceea, să ne rugăm mai departe ca războiul să înceteze şi eu cred că va înceta curând că Dumnezeu nu lasă rugăciunile neascultate şi nici Maica Domnului, care e mama noastră a tuturor. Să avem stăruitoare rugăciune de pace şi de dragoste ca dragostea lui Dumnezeu prin pace şi bună voire între noi să se aşeze din nou peste sufletele şi vieţile noastre”, a precizat ÎPS Teodosie.

Arhiepiscopia Tomisului oferă 150 de locuri de cazare pentru refugiații din Ucraina. 

foto și video: YouTube/ Radio Dobrogea - Arhiepiscopia Tomisului


 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii