Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:34 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Întâlnire între Nicolae Ciucă și reprezentanții Consiliului Național Tripartit privind măsurile fiscale pentru salarizare și definirea sectoarelor de negociere colectivă

ro

19 Dec, 2022 14:08 938 Marime text
Sursa foto: Facebook Guvernul României

Astăzi, 19 decembrie 2022, premierul României, Nicolae Ciucă a avut o întâlnire la Palatul Victoria cu reprezentanții Consiliului Național Tripartit pentru Dialog Social.

În cadrul întâlnirii, participanții au analizat propunerile vizând definirea sectoarelor de negociere colectivă și acordarea unor oportunități fiscale privind salarizarea.

Cu acest prilej, reprezentanții Guvernului și cei ai partenerilor sociali au convenit să continue dezbaterile la nivel tehnic, pe baza propunerilor formulate.

În acest sens, următoarea întâlnire va avea loc mâine, la Ministerul Muncii, pentru definirea sectoarelor de negociere colectivă, în timp ce la nivelul Ministerului de Finanțe vor avea loc, în perioada următoare, discuții privind măsuri fiscale în domeniul salarizării.

Citește și:
Premierul Nicolae Ciucă „România va juca un rol important ca ţară de tranzit şi ca un hub energetic, oferind alternative vecinilor şi partenerilor noştri din UE“
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii