Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:29 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța cumpără peleți de lucernă (document)

ro

08 Aug, 2020 00:00 1859 Marime text
 
  • Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța achiziționează peleți de lucernă.
Institutul de Cercetare Dezvoltare pentru Creșterea Ovinelor și Caprinelor Palas Constanța organizează licitație publică pentru achiziționarea de peleți de lucernă.
 

Descrierea contractului


Autoritatea contractanta urmează să achiziționeze 300.000 kg peleti de lucerna. Autoritatea contractanta va raspunde in mod clar si complet tuturor solicitarilor de clarificari/informatiilor suplimentare pana in a 4-a zi inainte de termenul limita de depunere a ofertelor. Număr zile până la care se pot solicita clarificari inainte de data limita de depunere a ofertelor/candidaturilor : pana a 9 a zi inainte de data limita de depunere a ofertelor.
 
Valoarea totală estimată a contractului este de 270.000 lei.
 
Persoanele ce dețin functii de decizie din cadrul autorității contractante
Radu Raducu - director general Vicovan Gabriel – director stiintific Angelescu Maria – director economic Rotaru Dan – tehnician Neculai Ana – consilier juridic Cutova Nicolae – director tehnic.
 
Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 24.08.2020, ora 15:00.
 
În secţiunea Documente puteţi consulta anunţul de participare la această licitaţie.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii