Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:45 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Infotrafiic Cum se circulă în această dimineață pe drumurile din țară. Restricții pe podurile de peste Dunăre de pe Autostrada A2

ro

24 Feb, 2022 07:45 1426 Marime text
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN 1, la kilometrul 261+130 de metri, în zona localității Arpașu de Jos, județul Sibiu, un tir s-a răsturnat ca urmare a vitezei excesive și blochează drumul pe ambele sensuri de mers. Valorile de trafic sunt ridicate.

Pe DN 1B, în localitatea Istrița de Jos, județul Buzău, s-a produs un accident rutier, în care au fost implicate 2 autoturisme, în urma căruia în prezent 2 persoane sunt încarcerate. Circulația rutieră este blocată total.

În zona înaltă de munte a Carpaților Meridionali vântul bate cu putere, viscolind ninsoarea, însă nu sunt artere rutiere blocate din cauza acestor condiții meteorologice.

Se circulă în condiții de ceață care reduce vizibilitatea sub 200 de metri, pe multe artere rutiere din județele: Alba, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Harghita, Satu-Mare, Sibiu și Timiș.

„Pe autostrăzile principale: A1 București-Pitești, A2 București-Constanța, A3 București-Ploiești, se circulă în condițiile unui carosabil parțial uscat, cu vizibilitate bună.

În perioada 15 februarie - 21 aprilie 2022, se desfășoară lucrări de reabilitare a podului de la Cernavodă, pe autostrada A2 București-Constanța, între kilometrii 155 și 161. Din acest motiv, traficul rutier este restricționat pe sensul către litoral, fiind deviat pe sensul către capitală, unde se circulă pe câte o bandă în ambele direcții, cu restricție de viteză de 60 km/h.

Începând cu data de 22.02.2022, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a podului peste Brațul Borcea, situat pe autostrada A2, la km 149+680, se închide calea 1 de rulare (sensul București - Constanța), traficul rutier fiind deviat pe calea 2 (sensul Constanța - București), unde se va circula în ambele sensuri pe sectorul cuprins între km. 142+885 - 148+015.

CONDUCEȚI PRUDENT!“ - a mai anunțat Infotrafic

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii