Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:15 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Inconștiență la volan! Șoferi beți depistați de polițiști pe drumurile din Constanța

ro

22 Nov, 2022 15:46 1041 Marime text
foto: pexels Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști! 
 
Potrivit IPJ Constanța, la data de 22 noiembrie a.c., în jurul orei 00.30, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Secția 3 au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe strada Nicolae Iorga din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 20.30, polițiști din cadrul Poliției orașului Năvodari au identificat un bărbat, de 39 de ani, care a condus un autoturism pe strada Cabanei din orașul Năvodari, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge., mai transmite sursa citată. 
 
La data de 21 noiembrie a.c., în jurul orei 17.45, polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - Biroul Rutier au identificat un bărbat, de 53 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanța, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii