Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Începe construcţia oraşului militar de la Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa

ro

17 Mar, 2021 11:15 6586 Marime text
 
 
  • Potrivit lui Antonel Tănase, baza NATO de la Mihail Kogălniceanu va semăna cu cea de la Ramstein, Germania, cea mai mare bază militară nord-americană și NATO din afara granițelor SUA.
 
Deputatul Antonel Tănase a anunţat că va începe construcţia oraşului militar de la Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa, baza NATO Kogălniceanu urmând a semăna cu cea de la Ramstein, Germania, cea mai mare bază militară nord-americană și NATO din afara granițelor SUA.
 

O veste bună în această zi ploioasă de primăvară este că România continuă să se dezvolte, astfel începe construcția orașului militar de la Mihail Kogălniceanu, județul Constanța, unde vor trăi și vor munci peste 10.000 de soldați și civili.
 
Investiția este de aproximativ 400 de milioane de Euro și se va întinde pe 2.200 de hectare.
 
Licitația pentru achiziții a fost deja lansată, iar prima etapă a proiectului presupune dezvoltarea infrastructurii militare, apoi construcția de locuințe, birouri și alte clădiri.
 
În urma acestui proiect, baza NATO Kogălniceanu va semăna cu cea de la Ramstein, Germania, cea mai mare bază militară nord-americană și NATO din afara granițelor SUA.
 
Vă doresc o zi plină de vești bune și să ne reauzim sănătoși!, este mesajul postat pe Facebook de Antonel Tănase.


Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii