Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:55 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

​Încă o autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni! Cu ce amendă s-a ales un șofer care arunca deșeuri pe un teren viran în zona variantei spre Ovidiu (GALERIE FOTO)

ro

04 Feb, 2023 10:47 3555 Marime text

foto: Primăria Constanța
Încă o autoutilitară confiscată de polițiștii locali constănțeni!

Seara trecută, polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au depistat o persoană în timp ce abandona dintr-o autoutilitară, care aparține unei societăți comerciale, deșeuri inerte.

Conducătorul auto a fost surprins pe un teren viran din zona DC89-DN3C – varianta spre Ovidiu., transmite Primăria Municipiului Constanța prin intermediul unui comunicat oficial.
 
Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 30.000 lei, în conformitate cu prevederile art. 20, alin.3 din OG 92/2021, modificată prin Legea nr.17/2023.

Totodată a fost dispusă măsura complementară de confiscare a autoutilitarei folosite la săvârșirea contravenției și care a fost predată de contravenient la locul de plasare în custodie al autorității publice locale.

Vă reamintim că oamenii legii monitorizează în permanență întreg municipiul Constanța și manifestă toleranță zero față de persoanele care încalcă actele normative în vigoare privind protecția mediului.

Vă rugăm să înțelegeți că depozitarea ori abandonarea necorespunzătoare a deșeurilor de orice fel poate produce consecințe destul de grave asupra mediului înconjurător.

Apreciem spiritul civic de care dau dovadă cetățenii și îi rugăm să ne semnaleze în continuare orice fapte antisociale la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro., transmite sursa citată.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii