Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:56 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

"Îmi asum toate înjurăturile" Mesajul emoționant al unui polițist, după ce un tată și fiul lui au murit într-un accident pe DN6

ro

10 Dec, 2022 14:05 24105 Marime text
foto: facebook/ Robert Popa
Un grav accident rutier, soldat cu victime omenești, a avut loc vineri, 9 decembrie, pe DN 6, în zona viaductului Pădina din Mehedinți. Doi bărbați aflați în aceeași mașină au murit după impactul frontal cu un ansamblu de vehicule.

În urma acestui eveniment un polițist a postat pe pagina de socializare un mesaj emoționant.  

"Atunci când ne grăbim nu realizăm faptul că acea depășire neregulamentară care ne poate scurta drumul cu maxim 5 minute, ne poate scurta de fapt viața! ", transmite Robert Popa, polițist de rutieră în cadrul IPJ Mehedinți.



Iată mesajul Polițistului 


Atunci când îi mai înjurați pe polițiștii rutieri care sunt la datorie și îi sancționează pe cei care depășesc neregulamentar sau merg cu viteză peste limita legală, să vă amintiți această fotografie.

Dacă nu v-ați dat seama ce se află sub acele două folii izoterme de culoare galbenă, întinși pe asfaltul ud, în fața mașinii de la SMURD, vă zic eu: un tată și fiul său!

Atunci când ne grăbim nu realizăm faptul că acea depășire neregulamentară care ne poate scurta drumul cu maxim 5 minute, ne poate scurta de fapt viața!

Îmi asum toate înjurăturile pe care le primesc atunci când suspend un permis, chiar dacă înjurăturile vin doar de la oamenii cu o educație precară. Îmi permit să afirm asta după 3 ani de poliție rutieră în care am oprit tot felul de indivizi și am concluzionat că omul educat și cinstit întotdeauna își va asuma greșeala și nu se va contraria cu agentul constatator în timp ce “bombardierul” mereu se va contraria, invocând tot felul de scuze și apelând la tot felul de pile, cunoștințe și relații.

Atunci când mai vedeți politiști rutieri și treceți pe lângă ei să nu îi mai considerați “pândari,”, ci să fiți recunoscători că datorită lor ajungeți în singuranță acasă!



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii