Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:52 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagini de la fața locului Trafic aproape blocat pe DN39, de la ieșirea din Tuzla până la sensul giratoriu din Eforie Nord (GALERIE FOTO)

ro

13 Aug, 2022 10:52 11408 Marime text
Aglomerație pe litoral și în acest sfârșit de săptămână. 

De la ieșirea din Tuzla până la sensul giratoriu din Eforie Nord, pe DN39 traficul este aproape blocat. Mai mult se sta decât se circulă. Nu la fel se întâmplă pe sensul de mers spre Mangalia. 

Traficul este fluidizat de polițiști mai ales pe varianta de la Eforie Nord.

Potrivit IPJ Constanța, pentru evitarea aglomerației de pe DN 39 Mangalia - Constanța, conducătorii auto care se deplasează de pe litoral către autostradă sunt rugați să ia în calcul următoarea rută alternativă:

- DN 39 Mangalia - DJ 391 Negru Vodă – DN 38 Topraisar – DJ 391 Mereni – DJ 308 Ciocârlia - DJ 381 – Valea Dacilor – Medgidia – Autostrada A2.  

Totodată, conducătorii auto care se deplasează dinspre autostradă către sudul litoralului sunt rugați să aibă în vedere următoarea rută alternativă:

Autostrada A2 - Medgidia - DJ 381 Valea Dacilor - DJ 308 Ciocârlia - DJ 391 Mereni - DN 38 Topraisar - DJ 391 Negru Vodă - DN 39 Mangalia.

Pentru reducerea riscului rutier, șoferii sunt sfătuiți să păstreze în mers o distanță corespunzătoare, care să le permită să oprească în condiții de siguranță, să respecte limitele legale de viteză, să se asigure şi să semnalizeze când schimbă banda de circulație, să pună în funcțiuni luminile de avarie când încheie o coloană care oprește sau încetinește brusc și să acorde prioritate la ieşirea din spaţiile de servicii., recomandă IPJ Constanța. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii