Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 17 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Imagine înduioșătoare Cum au salvat pompierii cinci cățeluși ce se aflau într-un bazin adânc de șase metri într-o pădure (FOTO)

ro

03 Jan, 2023 13:54 1174 Marime text
foto: DSU
Pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca au salvat cinci cățeluși ce se aflau într-un bazin adânc de șase metri într-o pădure de la marginea orașului.


Începem dimineața cu o imagine înduioșătoare!

Iată-i pe pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, bucuroși că au salvat cinci cățelusi. Aceștia au fost găsiți întâmplător de o tânără, în timp ce se plimba printr-o pădure de la marginea orașului.

A auzit plânsetul lor de teamă, așa că s-a îndreptat spre bazinul adânc de șase metri. Spre surprinderea ei, a zărit puii abandonați și a chemat imediat în ajutor o asociație ce se ocupă cu protecția animalelor.

Oamenii cu suflet mare au ajuns cu greu la locul indicat, fiind nevoiți să traverseze un drum accidentat, prin întuneric și ceață densă. Când au realizat că nu se pot descurca singuri, au solicitat sprijinul pompierilor.

Salvatorii noștri au folosit scara pentru a coborî în bazin și, rând pe rând, au scos cățeii la suprafață. Deși au stat multe ore în frig, fiecare era teafăr. Asociația i-a dus apoi la veterinar, însă nu înainte ca toată lumea să își facă o poză frumoasă, demnă pentru primele zile din 2023!
Misiunile destinate salvării de vieți continuă!, transmite IGSU. 

Foto: IGSU 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii