Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IJJ Constanța recrutează candidați pentru admiterea la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza" București

ro

01 Jul, 2022 08:53 1387 Marime text
foto cu rol ilustrativ: IJJ Tulcea

Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanța recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat în anul 2022 la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” București – specialitatea Jandarmi. Cei care doresc să se înscrie trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani. De asemenea, trebuie să îndeplinească celelalte condiții de recrutare. 
     
Potrivit IJJ Constanța, pentru această sesiune, au fost aprobate următoarele locuri:
  • 10 locuri alocate Jandarmeriei Române la Facultatea de Poliție, învăţământ cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Drept”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea „Drept”;
  • 70 locuri alocate la Facultatea de Poliție pentru învăţământul cu frecvenţă – domeniul de licenţă „Ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică”, programul de studii universitare de licenţă/specializarea, specialitatea „jandarmi”.
Totodată, locurile sunt comune pentru femei și bărbați.

Cererile de înscriere se transmit online, până la data de 08 iulie 2022, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, la adresa de e-mail: resurse.umane@jandarmeriaconstanta.ro iar documentele necesare constituirii dosarului de candidat se depun la sediul unității IJJ Constanța, strada Mircea cel Bătrân, nr. 108;până la data de 22 iulie 2022, inclusiv, ora 16.00.

Mai multe informații obțineți prin accesarea link-ului: http://www.jandarmeriaconstanta.ro/.../recrutare-si.../ sau la numărul de telefon  0241.618.969, interior 24537, 24539 - Serviciul Resurse Umane. 

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii