Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:29 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horia Marius Țuțuianu, deputat PSD de Constanța - „Cîțu plătește cu demiterea pentru toate acțiunile sale”

ro

05 Oct, 2021 16:49 1761 Marime text
  • Guvernul condus de Florin Cîțu a picat după ce moțiunea de cenzură a trecut.

Parlamentarii de Constanța au participat la vot. Horia Marius Țuțuianu, deputat PSD de Constanța a declarat următoarele:
 

„Superman a picat în cap! Azi guvernul Cîțu plătește cu demiterea pentru toate acțiunile sale care au determinat sărăcirea românilor ca urmare a exploziei prețurilor și dezastrul din sistemul de sănătate.

România este a românilor, nici a lui Cîțu, nici a lui Iohannis!

Și nu, nu s-a creat o nouă criză politică așa cum spune PNL ci doar am făcut doar primul pas pentru ieșirea din criza în care ei ne-au afundat. Am înlăturat cauza. O înțelegere între toate partidele politice pentru instalarea unui Guvern de tranziție, format din specialiști, până la primăvară este o soluție cât se poate de viabilă pentru ieșirea din acest haos. Și apoi, bineînțeles, anticipate”, a declarat Horia Marius Țuțuianu.


Numărul total de deputați și senatori a fost de 466, numărul total de deputați și senatori prezenți - 318, numărul total de voturi - 281, număr de voturi anulate 0, număr total de voturi exprimate - 281.
 

Voturile exprimate pentru moțiunea de cenzură – 281, cel mai mare număr de voturi „pentru”, în vederea demiterii unui guvern, în România.

Astfel, moțiunea de cenzură a fost adoptată cu votul majorității senatorilor si deputaților.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii