Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:06 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Garda de Coastă Peste o sută de kilograme de peşte, transportate fără documente legale! Cine este făptașul

ro

24 Feb, 2023 10:55 2200 Marime text

foto: Garda de Coastă132 kg de pește, fără documente justificative, descoperite de polițiștii de frontieră tulceni, în Delta Dunării.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat, în zona de competență, un cetăţean român care conducea un autoturism şi  transporta 132 kg. de pește, specia crap, fără documente de proveninţă., transmite Garda de Coastă. 

În data 23.02.2023, în jurul orei 20.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Tulcea, fiind într-o acțiune pe linia prevenirii și combaterii braconajului piscicol, au efectuat controlul asupra unui autoturism, la volanul căruia se afla o persoană în vârstă de 62 de ani, din județul Buzău.

În urma verificărilor a fost descoperită cantitatea de 132 kg pește, specia crap, pentru care nu existau documente justificative., mai transmite sursa citată. 

Poliţiştii de frontieră efectuează  cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “deținere/transport pește, fără documente justificative”, autoturismul marca Mercedes Benz a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor iar întreaga cantitate de pește a fost predată către o societate comercială de profil.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii