Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Formă nouă de protest față de prețurile carburanților. Ce au făcut mai mulți șoferi într-o benzinărie (VIDEO)

ro

01 Jul, 2022 19:38 1474 Marime text


Sbenzinărie, foto: Unsplash Mai mulți șoferi au avut o ideea ingenioasă după ce Nicolae Ciucă a transmis astăzi că prețurile la carburanți au scăzut.

Acești au încins o horă la o benzinărie și... au dansat în fața pompelor. 


Momentul a fost înregistrat și, evident, a devenit și viral. 

„Prețurile la carburanți au scăzut, este o realitate care se vede în dimineața aceasta în benzinării. În perioada următoare, este obligatoriu ca ANPC, ANAF și Consiliul Concurenței să urmărească situația din teren și să ia măsuri imediate. Instituțiile au acum un cadru legal, au instrumentele care le permit intervenția: ordonanța de urgență în ceea ce privește compensarea și ordonanța anti-speculă.

Pentru transportatori, este deja în vigoare schema de ajutor care compensează adițional parte din prețul litrului de carburant, program cu o valoare de 60 milioane de euro.

Prin acest pachet de măsuri, am evitat penuria și raționalizarea carburantului - așa cum se întâmplă deja în alte state - și am generat o scădere a prețului pe care bugetul de stat să o poată susține fără a afecta masiv alte sectoare.
Avem unul dintre cele mai scăzute prețuri la carburant din Europa și trebuie să rămână așa“ - a precizat premierul Nicolae Ciucă.



Sursa video: Youtube/ Bună ziua Bacău!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii