Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:31 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Femeie șantajată cu imagini compromițătoare! Suspectul și concubina acestuia, reținuți de polițiști (VIDEO)

ro

13 Feb, 2023 10:49 1115 Marime text
Foto: Poliția RomânăÎn baza materialului probator administrat de polițiștii din Buzău, instanța a emis ieri, 12 februarie, un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, față de un tânăr care ar fi șantajat o femeie că va publica materiale video și foto compromițătoare cu aceasta.

Potrivit Poliției Române, del în cauză a fost surprins, în flagrant delict, de polițiști, în timp ce ar fi primit bani de la victimă, o femeie, de 45 de ani, din Lopătari.
 

„La data de 11 februarie a.c., poliţiştii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au surprins, în flagrant delict, un tânăr, de 27 de ani, din Mânzălești, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj.
 
Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie - februarie a.c., femeia ar fi fost amenințată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă  de  bani, pentru a nu prezenta cunoscuților săi materialele foto/video.
 
În activitatea infracțională, ar fi fost implicată și concubina bărbatului, o tânără, de 25 de ani, din Lopătari.
 
Polițiștii au ridicat medii de stocare, în vederea efectuării unei percheziții informatice“ - au mai precizat reprezentanții Poliției Române.

 
Cel în cauză a fost reținut de poliţişti, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de şantaj.
 
La data de 12 februarie a.c., instanța a emis pe numele bărbatului un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, iar față de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Vezi toate STIRILE VIDEO!

Ti-a placut articolul?

Comentarii