Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Familii, în armonie cu natura Solid House lansează Solid Residence Dezrobirii - cel mai nou concept imobiliar pe piața din Constanța!

ro

06 May, 2022 16:14 2820 Marime text
  • Solid Residence Dezrobirii este un loc destinat familiilor, acolo unde generații la rând pot crește în siguranță în comunitatea Solid Residence, în armonie cu natura!
  • Compus din 48 de apartamente cu două sau trei camere, dar și studiouri spațioase dispuse pe patru niveluri, ansamblul va beneficia de parcare subterană și, foarte important, spații verzi, pentru că un mediu verde este un mediu unde cei mici pot crește sănătos, în contact cu mediul înconjurător.
  • În contextul accentului pus pe mediu, pe natură, dar și pe sustenabilitate, locuințele Solid Residence Dezrobirii vor fi spațioase, bucurându-se din plin de lumina naturală.
  • Date complete privind cel mai nou concept dezvoltat de Solid House pot fi aflate inclusiv la numărul de telefon 0736 888 999.
 
Dezvoltatorul imobiliar Solid House, nume recunoscut pe piața de profil din Constanța - unde se traduce prin înalte standarde de calitate și seriozitate, lansează un nou concept imobiliar în oraș!
 
Solid Residence Dezrobirii este un loc destinat familiilor, acolo unde generații la rând pot crește în siguranță în comunitatea Solid Residence, în armonie cu natura!
 
Compus din 48 de apartamente cu două sau trei camere, dar și studiouri spațioase dispuse pe patru niveluri, ansamblul va beneficia de parcare subterană și, foarte important, spații verzi, pentru că un mediu verde este un mediu unde cei mici pot crește sănătos, în contact cu mediul înconjurător.
 
Tocmai de aceea, în contextul accentului pus pe mediu, pe natură, dar și pe sustenabilitate, locuințele Solid Residence Dezrobirii vor fi spațioase, bucurându-se din plin de lumina naturală.
 
Eleganța, designul contemporan și finisajele de înaltă calitate, aspecte care – toate – reprezintă amprenta recunoscută Solid House, vor „îmbrăca“ fiecare locuință din noul ansamblu Solid Residence Dezrobirii, asigurându-se că noul apartament este pregătit în orice moment să se transforme în „acasă“ pentru viitorii clienți.
 
Un aspect deosebit de important este legat de poziționarea ansamblului, gândită cu atenție de dezvoltatorul imobiliar, așa încât, poziția centrală strategică a complexului oferă accesibilitate rapidă către toate punctele importante de interes ale orașului Constanța.
 
Astfel, se creează un mediu echilibrat pentru o viață liniștită și frumoasă pentru familiile ce aleg să intre în comunittea Solid Residence.
 
Date complete privind cel mai nou concept dezvoltat de Solid House pot fi aflate inclusiv la numărul de telefon 0736 888 999.
 
Consultanții de vânzări Solid House vă stau la dispoziție pentru a vă sprijini în a alege cel mai potrivit imobil menit să devină „acasă“!
 
Citește și
Solid Residence Faleză Nord - cel mai spectaculos proiect Solid House, dedicat celor care visează o locuință de poveste, pe malul Mării Negre!
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii