Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Descoperă întreaga gamă de grătare și cuptoare superbe pentru grădină de la PEFOC!

ro

07 Jul, 2022 11:17 1446 Marime text


Dacă ești din Constanța sau împrejurimi, tot ce ai nevoie pentru a găti perfect o friptură în aer liber, găsești acum și în oferta de grătare PEFOC. Meșterii sibieni pun la bătaie o gamă variată de grătare profesionale de curte, modele moderne sau rustice, grătar grill pe cărbuni, pe gaz, grătare electrice, grătare pe peleți, ori cuptoare pentru pizza sau pâine de casă, cu prețuri potrivite pentru toate buzunarele!
 
În magazinul on-line www.pefoc.ro vei găsi la vânzare, atât modele de grătare grădină tip grill cu prețuri economice, cât și grătare din gama premium, aparținând brandurilor consacrate la nivel internațional, precum: Weber, Big Green Egg, OFYR sau Alfa Forni.
 
Grătarele WEBER
Catalogul PEFOC îți pune la dispoziție o selecție deosebită de grătare WEBER ce încorporează unități de gătit electrice, grilluri pe cărbuni sau pe gaz, cu performanțe ridicate în prepararea alimentelor din carne, legume sau alte specialități, pe terasa casei tale, în grădină, foișor sau chiar la iarbă verde, pentru un picnic delicios în familie! Reprezentând unul dintre cei mai mari producători și furnizori la nivel mondial și oferind o gamă cuprinzătoare pentru universul casnic sau industria HORECA, distribuitorul Weber reflectă inovația prin produsele de top și experiența îndelungată în ceea ce privește oferta de grătare și accesorii destinate gătitului la un nivel superior!
 
Cuptoarele ceramice BIG GREEN EGG
Big Green Egg este cel mai popular BBQ kamado din lume produs din ceramica de cea mai buna calitate. Toți cei care gustă felurile de mâncare preparate pe Big Green Egg devin fani pe viata, gratie gustului de neegalat pe care acesta il ofera. Ceramica folosita la aceste modele reflectă căldura, generând un flux de aer continuu care face ca ingredientele și felurile de mâncare să fie extrem de suculente. Asadar, pregătește carnea, pune mana pe  un set accesorii grătar și incearca retetele tale preferate, cu acest dispozitiv revolutionar de gatit in aer liber!
 
Cuptoarele profesionale de curte ALFA FORNI
Cuptoarele Alfa Forni de grădină sau curte, sunt alegerea cea mai bună, atât pentru profesioniști, cât și pentru fanii cuptoarelor rustice din întreaga lume, deoarece sunt dispozitive de gătit premium, de calitate înaltă, ușor de utilizat, ce îmbină perfect tehnologia cu tradiția, la prețuri corecte. Toate cuptoarele din oferta dispun de aceeași tehnologie, inclusiv cele casnice sau pentru amatori, oferind șansa tuturor pasionaților de pizza, să poată coace propriul sortiment, ca într-o pizzerie adevărată!
 
Materiale pentru construit cuptoare zidite de grădină
În plus, cei care doresc să își construiască un grătar grădină zidit, au la dispoziție toate materialele necesare pentru proiectul lor: mortar și ciment refractar, etanșant termorezistent, uși sau plinte din fontă pentru cuptoare, pătura din fibră ceramică și multe alte materiale și accesorii dedicate. Astfel, dacă ești în căutarea unui produs trainic, care arată bine și este perfect funcțional, Pefoc îți oferă soluții de la A la Z pentru construcția unui cuptor sau a unui grătar de curte tradițional care să te țină o viață!
 
Dar veștile bune nu se opresc aici! Plasând o comandă de minimum 1300 lei în magazinul on-line www.pefoc.ro, livrarea oricărui model de grătar este gratuită pe întreg teritoriul țării! Indiferent că vrei un grătar din Constanța, București sau Timișoara, acesta va ajunge la tine extrem de rapid, în maximum 2 zile lucrătore de la confirmarea comenzii. Așadar, dacă ești un gurmand, dar și un pasionat înrăit al gătitului în aer liber, Pefoc este răspunsul perfect pentru tine!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii