Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:55 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Decizii importante luate de asociaţii City Park Constanţa SRL. Una dintre ele se referă la radierea unui punct de lucru din Constanţa

ro

06 Jun, 2018 00:00 3338 Marime text
În Monitorul Oficial a fost publicată hotărârea societăţii City Park Constanţa SRL din data de 27.04.2018. Reamintim că terenul pe care se află centrul comercial City Park Mall din Constanţa este deţinut de City Park Constanţa SRL (fosta Everest Investiţii şi Consultanţă SRL).
 
La Adunarea Generală a Asociaţilor au fost prezenţi: NEPI Bucharest Two SRL, deţinând o parte socială în valoare de 10 lei, reprezentând 0,01% din capitalul social al societăţii, legal reprezentata de Anca-Silviana Nacu, în calitate de reprezentant al administratorului NEPI Investment Management SRL, şi NEPI Four Real Estate Solutions SRL, deţinând 8.999 de părţi sociale, în valoare totală de 89.990 de lei, reprezentând 99,99% din capitalul social al firmei, legal reprezentată de Anca-Silviana Nacu, în calitate de reprezentant al administratorului NEPI Investment Management SRL.
 
Astfel, cei doi asociaţi au decis schimbarea sediului social al societăţii de la adresa strada Barbu Văcărescu nr. 301-311 Bucureşti la adresa Calea Floreasca nr. 169A Bucureşti.
 
De asemenea, s-a decis modificarea obiectului de activitate al societăţii. Astfel, s-a aprobat modificarea obiectului secundar de activitate al firmei prin eliminarea din actul constitutiv a următoarelor activităţi: distribuţia energiei electrice; comercializarea energiei electrice; lucrări de construcţie a drumurilor şi autostrăzilor;
lucrări de construcţie a căilor ferate de suprafaţă şi subterane; construcţia de poduri şi tuneluri; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru fluide; lucrări de construcţie a proiectelor utilitare pentru electricitate şi telecomunicaţii; construcţii hidrotehnice; lucrări de foraj şi sondaj pentru construcţii; lucrări de instalaţii electrice; lucrări de instalaţii sanitare, de încălzire şi de aer condiţionat; lucrări de ipsoserie; lucrări de tâmplărie şi dulgherie; lucrări de pardosire şi placare a pereţilor; lucrări de vopsitorie, zugrăveli şi montări de geamuri; lucrări de învelitori, şarpante şi terase la construcţii; comerţ cu autoturisme şi autovehicule uşoare (sub 3,5 tone); comerţ cu alte autovehicule; întreţinerea şi repararea autovehiculelor;
comerţ cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule; comerţ cu amănuntul de piese şi accesorii pentru autovehicule; intermedieri în comerţul cu combustibili, minereuri, metale şi produse chimice pentru industrie; intermedieri în comerţul cu material lemnos şi materiale de construcţii; intermedieri în comerţul cu maşini, echipamente industriale, nave şi avioane; intermedieri în comerţul cu mobilă, articole de menaj şi de fierărie; comerţ cu amănuntul al băuturilor şi al aparatelor electrocasnice, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al cărţilor, în magazine specializate; comerţ cu amănuntul al ziarelor şi al articolelor de papetărie, în magazine specializate; depozitări; manipulări; activităţi de difuzare a programelor de radio; activităţi de difuzare a programelor de televiziune; activităţi de telecomunicaţii prin reţele cu cablu; activităţi de studiere a pieţei şi de sondare a opiniei publice; activităţi fotografice; activităţi combinate de secretariat; alte activităţi sportive.
 
Nu în ultimul rând, asociaţii au decis radierea unui punct de lucru. Este vorba despre desfiinţarea unui punt de lucru al societăţii situat în municipiul Constanţa, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu nr. 116C, complex comercial.
 
Citeşte şi:
 
Firma care deţine City Park Mall din parcul Tăbăcăriei şi-a schimbat numele

 
City Park Mall din Constanţa va suferi noi modificări. A fost emisă autorizaţia pentru organizarea de şantier

 
Decizie a asociaţilor City Park Constanţa SRL, fosta Everest Investiţii şi Consultanţă SRL. Despre ce este vorba

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii