Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cumpăna, județul Constanța Proiect pentru educația copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate

ro

28 Jun, 2021 16:59 1656 Marime text
  • Se lansează proiectul „Cooperare — Onestitate — Prietenie — Implicare - Informare - C.O.P.I.l.” la Cumpăna.

Primăria comunei Cumpăna în calitate de partener și Fundația „Zi Deschisă” în calitate de beneficiar al proiectului lansează Proiectul „Cooperare — Onestitate — Prietenie — Implicare - Informare C.O.P.I.I.” în Regiunea Sud-Est și Regiunea Sud-Vest Oltenia, POCU/784/6/24/139560, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman, Axa Prioritară 6: Educație și competențe.

Evenimentul va avea loc marți, 29 Iunie 2021, orele 12.00 la Centrul Multifuncțional de Asistență Socio-Medicală al Primăriei Comunei Cumpăna, județul Constanța .

Obiectivul general al proiectului constă în stimularea participării la educație a copiilor cu părinți plecați la muncă în străinătate și prevenirea fenomenului de părăsire timpurie a școlii în regiunea de Sud-Est și Sud-Vest Oltenia prin cooptarea și participarea acestora la activități de educare, comunicare și alte abilități sociale cu accent pe preșcolari și elevii aparținând minoritâții romă și elevii din mediul rural/ comunitățile dezavantajate socio-economic.

În comuna Cumpăna, județul Constanța, grupul țintă al proiectului este format din preșcolarii și elevii ai căror părinți sunt plecați la muncă în străinătate.

În cadrul evenimentului președintele Fundației „Zi Deschisă” , Sorina Luminița Bucuraș, împreună cu echipa de management, va realiza o scurtă prezentare a proiectului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii