Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:20 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum te înregistrezi la pariuri pe internet

ro

16 Aug, 2022 16:51 1369 Marime text



 

Să joci la pariuri online este acum mai ușor ca niciodată. Oricine cu vârsta de peste 18 ani și cu domiciliul în România își poate crea cont la agențiile licențiate. Întreg procesul de înregistrare nu durează mai mult de câteva minute, chiar dacă nu ai mai jucat niciodată până acum la pariuri pe internet.

Deschiderea contului, care presupune completarea unui formular, este intuitivă și o vei parcurge fără niciun fel de probleme. Citind acest articol vei afla toate informațiile despre cum te înregistrezi la pariuri pe internet.

Ce trebuie să știi înainte de a-ți deschide cont la pariuri online

Pentru a juca la pariuri online legal și în deplină siguranță trebuie să ai în vedere câteva aspecte de bază. În primul rând, dupa cum probabil știi deja, doar persoanele majore se pot înregistra pe site-urile de gambling din România. Așadar, dacă nu ai cel puțin 18 ani împliniți nu încerca să îți faci cont la agențiile de pariuri folosind informații false sau informațiile altei persoane, fiindcă în scurt timp contul tău va fi închis.

În al doilea rând, în prezent românii au voie să se înregistreze doar la agențiile de pariuri licențiate ONJN (Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc). Trebuie să alegi așadar doar platformele cu licență, fiindca în caz contrar, daca îți vei deschide cont pe un site nelicențiat riști să primești o amendă de până la 10.000 RON.

Nu îți fă griji, fiindca ai zeci de platforme licențiate din care poți alege. Toate acestea te vor întâmpina cu bonusuri de bun venit, așa cum se întâmplă și la NetBet, de exemplu, acolo unde dacă introduci un cod bonus la NetBet beneficiezi de o ofertă promoțională foarte interesantă.

Nu în ultimul rând, mai trebuie să ții cont de urmăatoarele lucruri înainte de a începe să pariezi pe internet:
  • doar rezidenții români (cei care locuiesc în Româania) pot juca pe platformele licențiate
  • poți depune la pariuri online numai prin metode de plată care îți aparțin (care sunt pe numele tău)
  • la fiecare depunere ți se va opri o taxă de 2% din suma depozitată, care va fi virată către bugetul de stat
  • în cel mult 30 de zile de la prima depunere va trebui să îți verifici contul de jucător (prin trimiterea unei poze cu un act de identitate personal)

Cum îți deschizi cont la casele de pariuri online?

Așa cum ți-am spus și în introducere, deschiderea contului la orice casă de pariuri online licențiată presupune completarea unui formular de înregistrare.

În cadrul acestuia îți vor fi cerute câteva informații personale, precum și informații legate de contul tău. Iată în lista de mai jos care sunt principalele câmpuri pe care va trebui să le completezi:
  • Nume complet – scrii numele tău complet (nume și prenume), exact așa cum apare el în cartea de identitate
  • Data nașterii – specifici ziua, luna și anul în care te-ai născut
  • CNP – introduci Codul Numeric Personal format din 13 cifre pe care îl găsești în buletin
  • Adresa – trebuie să scrii adresa exactă din buletin
  • Cod poștal – este posibil să îți fie solicitat și codul poștal corespunzător adresei tale; dacă nu îl știi pe de rost îl poți găsi foarte ușor printr-o căutare pe Google
  • E-mail – introduci o adresă de e-mail personală și validă, care va fi asociată cu contul tău de joc
  • Număr de telefon – scrii numărul de mobil pe care îl folosești
  • Nume de utilizator – specifici un nume de utilizator pe care îl vei folosi mereu pentru logarea în cont
  • Parola – introduci o parolă pentru securizarea contului tău
Acestea sunt principalele informații ce îți vor fi cerute la înregistrare la orice casă de pariuri de pe internet. Pe lângă ele pot exista și alte câmpuri suplimentare, precum cele cu cod bonus, întrebare de securitate și altele.

În plus, la finalul completării formularului va trebui să accepți termenii și condițiile site-ului, prin bifarea căsuței corespunzătoare, iar pe unele platforme îți poți da sau nu acordul pentru a primi diferite mesaje promoționale din partea agenției.

După completarea și bifarea tuturor câmpurilor necesare, vei primi pe adresa de e-mail specificată un link de activare a contului. Procesul de deschidere cont se va încheia odată ce vei intra pe link-ul respectiv și contul tau va fi activat. Ulterior te poți loga pe site și să începi distracția online.

În concluzie, după cum ai putut vedea, înregistrarea la casele de pariuri de pe internet este extrem de simplă. Procesul de deschidere cont este gândit în așa fel încât chiar și jucătorii fără niciun fel de experiență să nu întâmpine vreo problemă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii