Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:04 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cum alegem freza pentru unghii?

ro

30 Jan, 2023 00:00 1287 Marime text

 
  • Lucrezi ca stilist protezist unghii? Ești în căutarea celei mai bune freze pentru unghii de pe piață? Te întrebi care este puterea și viteza ideală unei freze pentru unghii? În cele ce urmează vom răspunde la toate aceste întrebări.

De ce să folosești o freză pentru unghii profesională?

Pentru a oferi servicii de calitate este indispensabil să folosești o freză pentru unghii profesională. Numeroase sunt modelele disponibile pe piață. Prețul variază în funcție de obiectivul aparatului. Alegerea se va face respectând următoarele criterii:

Puterea frezei pentru unghii

Puterea unui astfel de aparat se caracterizează prin numărul de rotații pe minut. Cu cât viteza unei freze pentru unghii este mai mare, cu atât aceasta va fi mai performantă. Aceasta va permite rapid eliminarea materialului de pe unghiile din acrilic, gel sau de pe unghiile naturale. O freză pentru unghii profesională cu 30 000 de rotații pe minut va fi mai puțin eficientă decât o freză pentru unghii profesională cu 35 000 de rotații pe minut. Viteza de rotație determină calitatea tăierii. Trebuie să luați in considerare că frezele sunt consumabile, astfel, uneori trebuie sa achizitionati capete freza unghii.

Ergonomia aparatului

Ergonomia unei freze pentru unghii depinde de modalitatea de lucru. Dacă te deplasezi la domiciliu cel mai bine este să optezi pentru o freză pentru unghii portabilă. În funcție de utilizare și în funcție locul în care îți desfășori activitatea, există și freze pentru unghii fără fir, ideală pentru orice situație. Pentru o utilizare într-un salon, freza pentru unghii cu aspirator de praf poate fi practică pentru a recupera praful.

Confortul de utilizare

Alegerea ta se va baza, de asemenea, pe greutatea dispozitivului. Dacă urmează să o folosești de-a lungul întregii zile freza pentru unghii va trebui să fie ușor de manevrat pentru o mai mare dexteritate. Un aparat ușor va evita durerile de încheietură, dar riscul este că poate fi lipsit de precizie atunci când șlefuiești în jurul cuticulelor. În funcție de sensibilitatea fiecărei persoane, trebuiesc luate în considerare vibrațiile și zgomotul emis de freză. Nu ezita să compari diferitele modele de freze de unghii profesionale înainte de a investi.

Materialul frezelor

În general, o freză pentru unghii are un anumit număr de capete. Materialul acestor capete trebuie să fie rezistent și inoxidabil pentru a rezista în timp. Există în ziua de azi o gamă largă de capete, inclusiv freza cu cap de diamant și din titan, cunoscute pentru calitatea lor excepțională. 

Acum că știi mai multe despre această unealtă și despre criteriile pe care trebuie să le analizezi pentru a găsi cea mai bună freză de pe piață hai să vedem împreună ce tipuri de capete alegem.
Există mai multe tipuri de capete pentru frezele pentru unghii. Fiecare are particularitățile sale. În funcție de situația unghiilor, protezistul de unghii are la dispoziție mai multe freze diferite: 
  1. freza conică, care facilitează îndepărtarea pielii moarte și crăpăturilor datorită granulației sale;
  2. capăt freză flacără pentru a îndepărta unghiile încarnate;
  3. capete freză de pâslă pentru a curăța cu ușurință suprafața unghiei;
  4. cilindrul pentru șlefuirea și netezirea unghiilor;
  5. discul pentru a da o formă frumoasă unghiilor;
  6. capăt pentru a ascuți grosimea unghiilor cu gel.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii