Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii niciodată uitaţi ai României O constănțeancă își caută familia. Sora sa ar fi fost adoptată de medici din Cernavodă

ro

10 Feb, 2023 09:55 1354 Marime text

O constănțeancă în vârstă de 43 de ani își caută tatăl biologic și sora. 

 Aceasta face un apel pe pagina "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României", unde sute de copii adoptați în străinătate încearcă să-și găsească părinții biologici.


Iată anunțul făcut de constănțeancă: 


SALUTĂRI TUTUROR

Numele meu la naștere a fost MITROFAN IOANA și sunt născută pe data de 25.10.1980 in CONSTANȚA.

Povestea mea ca a majoritatea copiilor de aici este mai mult sau mai puțin tristă dar nu mi-am pierdut niciodată speranța. Sunt aici în căutarea tatălui meu care se numește MITROFAN IOAN și al surorii mele care se numea MĂTUȘA MARIANA și ar fi născută cu aproximație in 1966.

În urma unei boli mama care se numea MĂTUȘA FLOAREA ne-a părăsit iar noi am fost crescute de bunica maternă, eu până la vârsta de 6 ani și ulterior la casa de copii iar sora mea știu ca a fost dată spre adopție de la vârsta de 2 anișori unei familii de medici din CERNAVODĂ. Pe tatăl nu l-am cunoscut niciodată posibil să mai am și alți frați sau surori din partea tatălui.

De aceea vă rog să mă ajutați să îmi DISTRIBUIȚI anunțul meu în speranța că îmi voi vedea visul împlinit și orice informație aveți vă rog să lăsați un mesaj privat acestei pagini. Vă mulțumesc tuturor anticipat!


Sursa foto: Facebook/ "The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României"
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii