Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Copiii, în vizită la cazarma Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța (GALERIE FOTO)

ro

01 Jun, 2022 08:23 1748 Marime text
Imagine de la eveniment, foto: Facebook/ Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Elevii clasei I din cadrul Liceului cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanta, însoțiți de învățătoar,e au păşit marți în Cazarma Inspectoratului de Jandarmi Judeţean (IJJ) Constanţa. 

După o scurtă prezentare a Jandarmeriei Române, copiilor le-a fost prezentat inspectoratul şi misiunile jandarmilor constănţeni, curiozitatea celor mici fiind îndreptată spre standurile care expun materialele și tehnica din dotarea oamenilor legii. 

Maşinile de intervenţie au reprezentat o altă atracţie, însă cea mai mare surpriză pentru prichindei a fost întâlnirea cu doi câini de serviciu din dotarea unităţii. 

Plt. maj. Tălpău Robert a vorbit copiilor despre misiunile câinilor de serviciu şi colaborarea dintre câine şi om. Dada şi Rebada au prezentat împreună cu conductorii lor exerciţii de dresaj, cei mici fiind încântaţi de prezenţa celor doi prieteni necuvântători, informează reprezentanții IJJ Constanța. 

Dada, ciobănescul german în vârstă de 2 ani şi şase luni va participa în perioada următoare la un nou stagiu de pregătire, fapt pentru care până la următoarea vizită va putea executa noi comenzi şi exerciţii. 

Elevii și-au exprimat dorinţa de reveni cât de curând în mijlocul jandarmilor, mulţumiţi de cele văzute, mulți dintre ei spunând că deveni jandarmi, respectiv jandarmeriţe.
 

„Mulţumim pentru vizită şi adresăm cu ocazia sărbătoririi Zilei Internaţionale a Copilului , atât copiilor cât şi părinţilor, o zi însorită şi plină de bucurii.

La mulţi ani!”, mai precizează IJJ Constanța. 

foto: Facebook/ Inspectoratul de Jandarmi Județean Constanța

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii