Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:50 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Contractul de delegare a serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare și depozitare a deșeurilor municipale din județul Constanța, contestat la CNSC

ro

13 Dec, 2022 12:48 1356 Marime text
  • Achiziția publică este încă la stadiul de procedură
  • Polaris M Holding SRL a contestat la CNSC răspunsul nr.19 la solicitarea de clarificări nr. 993/09.11.2022, emis de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”
  •  


Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor a adoptat recent decizia nr. 2.588/C7/2861,formulată de către Polaris M Holding SRL împotriva răspunsului nr.19 la solicitarea de clarificări nr. 993/09.11.2022, emis de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”, cu sediul în Constanța, în calitate de autoritate contractantă, în cadrul procedurii organizată în vederea atribuirii contractului de achiziție publică, divizat pe loturi, având ca obiect „Contract de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare pentru activitățile de sortare, tratare mecanobiologică și depozitare a deșeurilor municipale din județul Constanța”.

Polaris M Holding SRL a solicitat admiterea contestației, anularea răspunsului nr. 19 la solicitarea de clarificări nr. 993/09.11.2022, obligarea autorității contractante la formularea unui răspuns care să țină seama de legislația în vigoare și de practica în materie, precum și obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor efectuate pentru soluționarea contestației.

Procedura de soluționare în fața Consiliului s-a desfășurat în scris.

În baza legii și a mijloacelor de probă aflate la dosar, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor respinge excepția tardivității contestației formulată de către Polaris M. Holding SRL, invocată de către Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”.
Totodată, Consiliul Național de Soluționare a Contestațiilor respinge contestația formulată de către Polaris M. Holding SRL cu sediul în Constanța, în contradictoriu cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară „Dobrogea”, ca nefondată.

De asemenea, CNSC a respins cererea contestatorului privind obligarea autorității contractante la plata cheltuielilor efectuate cu soluționarea contestației, ca nefondată.

Prezenta decizie este obligatorie pentru părți.

Împotriva prezentei decizii se poate formula plângere, în termen de 10 zile de la comunicare pentru părțile cauzei, respectiv de la data luării la cunoștință de către alte persoane vătămate.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menționează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare și protecția datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii