Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:19 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Ziua Porților Deschise organizată în Portul Tomis, cu ocazia sărbătorii a 201 ani de existență a Poliției Române (GALERIE FOTO)

ro

23 Mar, 2023 14:47 1478 Marime text
Sursa foto: IPJ ConstantaLa data de 23 martie a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Constanța a organizat Ziua Porților Deschise, cu ocazia sărbătorii a 201 ani de existență a Poliției Române.

Potrivit IPJ Constanța, activitatea a avut loc în Portul Tomis, la aceasta participând peste 300 de copii preșcolari și școlari, însoțiți de părinți sau de cadrele didactice de la diferite unități de învățământ de pe raza județului Constanța.

Acestora le-a fost prezentată logisitica diferitelor structuri ale Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, respectiv a Serviciului Rutier, Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Criminalistic, Biroului Protecția Animalelor, Biroului de Siguranță Școlară, precum și a structurilor de ordine publică.

„Copiii au primit baloane și au avut prilejul de a participa la diferite concursuri organizate de polițiști din cadrul Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității. Totodată, aceștia, împreună cu polițiși din cadrul Serviciului Rutier, le-au explicat celor mici regulile de circulație, iar, la sfârșitul activității le-au oferit o ”legitimație de polițist rutier pentru o zi”.  

De asemenea, polițiști din cadrul Serviciului Criminalistic au făcut o demonstație de prelevare de impresiuni papilare, la sfârșitul căreia copiii au primit diplome pentru participare.
Marea atracție au fost câinele de urmă al Serviciului Criminalistic și cel de intervenție al Serviciului pentru Acțiuni Speciale, dar și motocicletele Serviciului Rutier“ - au mai precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii