Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:59 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Trotuarele de pe strada Progresului din cartierul Km 4-5, reabilitate

ro

07 Oct, 2022 11:58 1230 Marime text
Trotuar reabilitat. Foto: Primăria ConstanțaPe tronsonul delimitat de străzile Liliacului și Sergent Nicolae Grindeanu se decapează suprafața pietonală și se demontează vechile borduri, circulația autovehiculelor fiind restricționată parțial, pe porțiunea de drum pe care se lucrează. Ulterior, vor fi montate pavele moderne.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Constanța, și pe străzile Liliacului și Lanului, se intervine asupra trotuarelor. Pe tronsoanele delimitate de strada Hatman Arbore și strada Pandurilor, se montează pavele moderne, după ce terenul a fost consolidat și au fost înlocuite vechile borduri.

„Pe strada Dimitrie Anghel și pe aleea Topolog continuă lucrările de reabilitare a infrastructurii pietonale.  Se decapează trotuarele și aleile de acces în scările de bloc, se înlocuiesc bordurile vechi cu unele noi iar la final suprafețele pietonale vor fi asfaltate.
Pentru a nu îngreuna accesul utilajelor, conducătorii auto sunt rugați să nu parcheze autototurismele pe trotuar sau pe carosabil.
Recomandăm participanților la trafic să manifeste atenție sporită în zonele în care se efectuează lucrări și să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră“ - au precizat reprezentanții Primăriei Constanța.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii