Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:48 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Tânăr, prins drogat la volan, după ce a fost implicat într-un accident

ro

16 Mar, 2021 14:15 2064 Marime text
  • Infracțiuni la regimul rutier, constatate de polițiști.
  • Un tânăr a fost prins sub influența drogurilor, la volan, în urma unui accident rutier soldat cu pagube materiale.

Potrivit IPJ Constanța, la data de 15 martie a.c., în jurul orei 07.30, polițiști din cadrul Secției 4 Rurală Medgidia au identificat un bărbat, de 62 de ani, care a condus un autoturism pe raza comunei Castelu, în timp ce avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pentru perioada în curs.
 
La data de 15 martie a.c., în jurul orei 17.30, polițiști din cadrul Serviciului Rutier Constanța au identificat un bărbat, de 26 de ani, care a condus un autoturism pe bulevardul I.C. Brătianu din municipiul Constanța, în timp ce se afla sub influența substanțelor psihoactive. În urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru cannabis. Acesta a fost implicat într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.
 
La data de 15 martie a.c., în jurul orei 18.30, polițiști din cadrul Biroului Rutier Medgidia au identificat un bărbat, de 38 de ani, care a condus un autoturism pe strada Poporului din municipiu, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Totodată, acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.
 
În toate cauzele au fost întocmite dosare de cercetare penală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii